• Kantoorpanden Kantoorpanden
  • Woningbouw Woningbouw
  • Onderwijs Onderwijs
  • Maatschappelijk Maatschappelijk
  • Winkels Winkels
  • Zorginstellingen Zorginstellingen

Kantoorpanden

In de geschiedenis van Jaleco hebben wij de afbouw verzorgd voor honderden kantoorpanden. van honderd vierkante meter tot duizenden vierkante meters.

Woningbouw

Woningbouw projecten komen regelmatig voor. De projecten die u hier ziet zijn een uitstekend voorbeeld van een houten plafond wat buiten en binnen te monteren is

Onderwijs

Bij onderwijsinstellingen is het van belang dat er veel gebeurd in een korte tijdsbestek. Mede doordat scholen alleen in de vakantie periode gesloten kunnen worden. We moeten er dan natuurlijk nog steeds voor zorgen dat de kwaliteit van onze geleverde producten en diensten voorop blijft staan.

Maatschappelijk

Ook in de maatschappelijke sector hebben we een aantal mooie projecten afgeleverd

Winkels

Bij de nieuwbouw/ verbouw van winkelketens moet er vaak kort en snel geschakeld kunnen worden zodat de winkel zo snel mogelijk weer open kan. Door een zeer platte organisatiestructuur kunnen wij u hierin uitstekend van dienst zijn.

Zorginstellingen

In een zorginstelling staat hygiëne hoog in het vaandel . Hieronder ziet u bijvoorbeeld een aantal ziekenhuizen, een ambulancepost en een verpleeghuis. In de expertise van Jaleco vinden we altijd een oplossing bij een zorgproject. Daarmee kunnen we ook bijdragen aan de hygiene.

In deze categorie zijn nog geen items