Afbouw Coördinatie

Afbouw coördinatie. Wat is het en hoe kan Jaleco Totaal Projectafbouw u hiermee helpen? Zonder een goed geregelde afbouw coördinatie is een afbouwproject een chaos.

Afbouw Coördinatie

Afbouw coördinatie. Wat is het en hoe kan Jaleco Totaal Projectafbouw u hiermee helpen? Zonder een goed geregelde afbouw coördinatie is een afbouwproject een chaos.

Datum: 12-01-2021 | Leestijd: 2 minuten | Auteur: Sem Janse

Wat is afbouw coördinatie

Afbouw coördinatie begint bij een bouwproject al in de eerste fase bij de aanbouw (ook wel ruwbouw genoemd). In dat proces moet alles vloeiend en efficiënt verlopen zodat de basis van het gebouw klaar staat voor de vakmensen van de afbouw. Er komen vele verschillende disciplines in beeld bij het afwerken van een afbouwproject. van plafondmonteur tot tegelzetter, elektricien en timmerman. 

Om de kwaliteit te kunnen garanderen is het efficiënter en duidelijker om de coördinatie van de afbouw te laten regelen door één partij. Dit voorkomt communicatieproblemen en onduidelijkheden op de werkvloer.

Het begint allemaal bij een sterke en flexibele planning waardoor het afbouwtraject zo soepel mogelijk verloopt. Vervolgens moet er structureel en duidelijk worden gecommuniceerd zodat elke partij weet wat de status is van het afbouwproject. Door de afbouw coördinatie op deze manier aan te pakken kan er snel gehandeld worden en wordt een afbouwproject op een effectieve manier gerealiseerd.  

Jaleco Totaal Projectafbouw regelt de coördinatie voor uw totale afbouwproject

Afbouw coördinatie is voor Jaleco Totaal Projectafbouw geen onbekende wereld. Jaleco heeft intern de kennis en kwaliteiten om de volledige coördinatie van uw afbouwproject te managen. 

Jaleco Totaal Projectafbouw werkt met veel vaste zzp’ers en vast personeel waardoor we bij elk project de werkkwaliteit kunnen garanderen met de meest passende vakmensen. Deze combinatie met een kennisrijk kantoorpersoneel zorgt ervoor dat u met uw vragen omtrent de coördinatie van totale afbouw op het goede adres bent.

Heeft u de vraag hoe uw pand weer rendabel gemaakt kan worden voor de verhuur? Wij helpen u graag verder om uw droomproject te realiseren. Jaleco Totaal Projectafbouw ontzorgt graag uw totale afbouwproject. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden wat betreft de coördinatie van uw afbouwproject te bespreken.