experience-center-home-2

EXPERIENCE CENTER

ONTDEK. INSPIREER. REALISEER.

experience-center-home-2
EXPERIENCE
CENTER
ONTDEK.
INSPIREER.
REALISEER.
jaleco-experience-center-bovenkantoor

ONTDEK ONZE DISCIPLINES

Binnen Jaleco is het belangrijk dat we voor elke klant zijn of haar projectwensen kunnen verwezenlijken. Dus is het van belang om onze disciplines duidelijk naar buiten te communiceren. Dit willen we uiteraard op een pakkende manier doen.

Sinds september 2022 is ons ‘Experience Center’ afgerond. Op deze plek ontdekt u de visualisatie van de disciplines die wij al jaren toepassen in de mooie wereld van de afbouw (ook wel binnenbouw genoemd). Van systeemplafonds naar akoestische wandpanelen tot aan luxe volglaswanden… Het is allemaal te bewonderen in ons Experience Center. Benieuwd naar de disciplines van Jaleco Totaal Projectafbouw? Maak een afspraak en wij zetten de koffie klaar!

experience-center-coffee-corner

INSPIRATIE EN REALISATIE

Ons doel met het Experience Center is om architecten, vastgoedontwikkelaars, vastgoedeigenaren, aannemers, etc. met interesse naar de nieuwste trends in de afbouw te inspireren voor hun projecten. Met het Experience Center hebben we een plek gecreëerd waarin we onze expertise kunnen visualiseren en verwoorden.

Daarom nodigen wij graag (potentiële) klanten, partners en leveranciers uit om eens een kijkje te nemen. Zo kunnen we elkaar inspireren en eventueel uiteindelijk prachtige projecten realiseren. Wij helpen u graag verder met onze (bijna) 40 jaar ervaring in de wereld van de afbouw. Geniet hieronder alvast van een digitaal voorproefje!

gymzaal-sporthal-experience-center
kantoorruimtes-experience-center
experience-center-1-test

.01

SPORTACCOMMODATIES

Voor een sportaccommodatie is akoestiek zeer belangrijk. Doordat het grote ruimtes zijn die (voorheen) vaak met harde materialen worden afgewerkt hebben ze een veel te lange nagalmtijd. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer gymleraren het risico lopen op blijvende gehoorschade.

We hebben in ons Experience Center een deel van een gymzaal nagebouwd om verschillende mogelijkheden aan te duiden die de oplossing kunnen zijn voor het eerder genoemde akoestische probleem.

 de wanden in de sporthal zijn bekleed met houten akoestische panelen, gestoffeerde akoestische panelen en zacht minerale akoestische panelen. Bij het plafond hebben we houtwolcement panelen, Ecophon Super G Plus A panelen en een stalen lamellen plafond toegepast.

.02

KANTOORRUIMTES

Bij kantoorruimtes is een frisse uitstraling nodig om een vriendelijke werkomgeving te creëren. Dit betekent goede akoestiek, de juiste verlichting en een esthetische look. Dit is op erg veel verschillende manieren te verwezenlijken. Iedereen heeft een andere smaak en dat zien we terug in projecten.

In het Experience Center hebben we verschillende  kantoorruimtes nagebootst. Tussen de twee ruimtes staat een volglazen scheidingswand en de ruimtes staan los van de gang door middel van een ronde metalstudwand.

In de ruimte die u hierboven ziet zijn Rockfon Black en Blanka inleg panelen gemonteerd met LED verlichting waarmee we kunnen schakelen tussen verschillende waardes. In de andere ruimtes vindt u een Ecophon plafond met verdiepte profielen, diverse glazen wanden en nog veel meer!  

.03

VERGADERRUIMTES

Vergaderruimtes vereisen hele andere eigenschappen vergeleken met een gymzaal en een kantoorruimte. Bij een vergaderruimte wilt u geen overgangsgeluid naar andere ruimtes en moet de akoestiek zeer goed zijn om op een fijne wijze te kunnen communiceren.

Het Experience Center heeft meerdere ruimtes waarin vergaderd kan worden. In onze vergaderruimtes hebben we volglas, mos, en houten stroken (Shiluvit) die hun taak als akoestische wand(bekleding) uitstekend uitvoeren.

Bij de plafonds laten wij een aantal zelf ontwikkelde producten zien. Zo hebben we in de ene vergaderruimte een eigen mos paneel met LED verlichting gemaakt en in de andere hebben we een Shiluvit houten plafond gemonteerd met onze eigen (3D-Print) ontwikkelde LED verlichting!