MIJN VERHAAL

bert

wie is bert?

HOE BEN JE BIJ JALECO TERECHTGEKOMEN?

Maak kennis met Bert Batenburg. Bert is al jaren één van de chauffeurs van Jaleco. Wordt er iets geleverd in de vroege ochtend? Dan heb je een grote kans  dat Bert uit de bakwagen stapt!

Mijn naam is Bert Batenburg, ik ben 73 jaar oud en sinds 1 december 2022 alweer acht jaar werkzaam bij Jaleco Totaal Projectafbouw. Ik heb jarenlang gewerkt bij de toenmalige ‘Bailey’ in Nieuw-Lekkerland. Hier bouwden we prachtige staalconstructies, bijvoorbeeld voor de Johan Cruijff Arena in Amsterdam en de Gelredome in Arnhem. Dat heb ik jaren met plezier gedaan’’ aldus Bert.

‘’Ik ben in mijn vrije tijd graag met familie en ik ga geregeld met mijn zoon op stap. Dan gaan we samen op de brommer een stuk toeren. Ik ga ook graag naar onze plaatselijke voetbalvereniging VV Nieuw-Lekkerland om een pot voetbal te kijken’’ aldus Bert.

Het zijn fijne bezigheden om even zijn hoofd leeg te maken, aangezien Bert ook mantelzorger is van zijn vrouw. ‘’Ik probeer zo veel mogelijk te doen, van de boodschappen en eten koken tot aan andere klusjes in- en rondom het huis. Zolang ik het nog kan, doe ik het graag’’ aldus Bert.

Bert is graag bezig en hij had na zijn pensioen nog wel wat tijd over, vandaar dat hij ook blij was toen Sjaak Verheij in 2014 op de voetbalvereniging naar hem toe kwam en vroeg of hij bij Jaleco wilde komen werken als chauffeur. ‘’De toenmalige bezorger stopte ermee en ik kon op gesprek komen. Het voelde eigenlijk gelijk goed en ik heb tot de dag van vandaag geen spijt. Als ik een dag geen ritje heb baal ik als een stekker!’’ aldus Bert.

werken bij jaleco

WAT ZIJN JOUW WERKZAAMHEDEN BIJ JALECO?

Ik ben sinds 1 december 2014 bezorger bij Jaleco Totaal Projectafbouw. Het werk vind ik nog steeds erg leuk om te doen en ik voel me een beetje het visitekaartje van het bedrijf. Er heerst een gemoedelijke sfeer en ik krijg echt de ruimte om mee te denken in verschillende aspecten binnen het bedrijf. We zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onze dienstverlening’’ aldus Bert.

‘’Het leukste aan mijn werk vind ik het klantcontact, je komt zowel bij particulieren als grote firma’s in Nederland. Ik krijg regelmatig positieve reacties over onze snelle en kwalitatieve service, dat is super om te horen’’ zegt Bert.

Tegenwoordig gaat de handel van afbouwmaterialen bij Jaleco – mede door het internet – over een groot gebied van Nederland en België. Bert is daarom altijd al vroeg op de zaak om de snelle service voor onze klanten te kunnen bieden. ‘’Ik ben er meestal rond 06:00 dan controleer ik mijn bestelling en rijd gelijk door naar onze klant. Ik probeer altijd vroeg thuis te zijn, zodat ik op tijd terug ben bij mijn vrouw’’ zegt Bert.

volgende stappen

HOE ZIE JE DE TOEKOMST VOOR JE?

Ik werk nu dus al acht jaar bij Jaleco en ik ben echt super trots om onderdeel te mogen zijn van deze mooie ‘club’. Het bedrijf is in de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en ook de komende jaren zal dit zo doorgaan denk ik.

We hebben een team met prachtige collega’s, we zijn één familie en dat vind ik echt bijzonder. Zolang het mogelijk is, blijf ik bij Jaleco werken. Ik stop pas als mijn thuissituatie zodanig verslechtert dat mijn werkzaamheden niet meer mogelijk zullen zijn. Ik voel mezelf nog goed en zie op dat gebied voorlopig nog geen reden om te stoppen.

Het is afhankelijk van de situatie van mijn vrouw, maar hoe dat zich ontwikkelt weet ik niet. Ik hoop op het beste, zodat ik nog jaren van waarde kan blijven voor het bedrijf!’’ sluit Bert met trots af.

benieuwd naar meer?

OVERIGE NIEUWSBERICHTEN

KOM JIJ OOK WERKEN
BIJ JALECO?