MIJN VERHAAL

Redouan

wie is redouan?

HOE BEN JE BIJ JALECO TERECHTGEKOMEN?

Maak kennis met Redouan Akrouh. Jaleco bouwt al jaren op Redouan als projectleider. Groot of klein project? Redouan helpt je graag en doet er alles aan om een prachtig eindresultaat te realiseren. Ontdek zijn verhaal!

Mijn naam is Redouan Akrouh, ik ben 34 jaar oud en ik ben een geboren en getogen Rotterdammer. Ik woon er momenteel ook samen met mijn vrouw en twee dochters. Na de middelbare school heb ik lang getwijfeld tussen de opleiding bank- en verzekeringswezen en bouwkunde. Twee compleet verschillende richtingen, maar uiteindelijk had ik gekozen voor bank- en verzekeringswezen. Ik heb toen een tijd bij AON Hewitt gewerkt, maar dat was niet helemaal mijn ding. Vervolgens ben ik toch weer gaan oriënteren naar een vervolgopleiding. Ik schreef me in voor HBO Bouwkunde en heb die opleiding uiteindelijk in 2014 afgerond. Het contrast tussen beide werelden is erg groot, maar voor mij is bouwkunde de juiste keuze geweest!’’ vertelt Redouan.

‘’Na mijn opleiding had ik me ingeschreven bij een uitzendbureau. Zij hadden een kennismakingsgesprek geregeld bij Jaleco in Nieuw-Lekkerland, die op zoek waren naar een werkvoorbereider. Als Rotterdammer had ik geen flauw idee waar ik zou belanden. De eerste dag pakte ik de bus en heel die bus zat stampvol met toeristen die een bezoekje aan Kinderdijk gingen brengen. Ik dacht echt bij mezelf: waar ben ik in vredesnaam beland! Het is uiteindelijk een goede match gebleken en ik kreeg na mijn proefperiode via het uitzendbureau een vast contract bij Jaleco.’’

werken bij jaleco

WAT ZIJN JOUW WERKZAAMHEDEN BIJ JALECO?

Ik ben bij Jaleco begonnen als werkvoorbereider, ik werkte in de eerste jaren nauw samen met projectleider Sjaak Verheij. In het begin was het wel even wennen voor ons beiden. Sjaak moest mij naast zijn ‘normale’ werkzaamheden wegwijs maken en ik moest nog ervaring en kennis op doen. Dit ging steeds beter, waardoor Sjaak mij op een gegeven moment ook steeds meer projecten liet uitvoeren. Uiteindelijk heb ik in 2018 de kans gekregen om zelf aan de slag te gaan als projectleider. Een prachtige kans die ik toen met beide handen heb aangegrepen!’’

‘’Momenteel ben ik nog steeds projectleider en dat doe ik nog steeds met veel plezier! De werkzaamheden variëren elke dag en het werk zelf is heel dynamisch. Mijn voornaamste taak is om een project goed te laten verlopen voor onze klanten/opdrachtgevers, Jaleco en onze monteurs. Ik vind het prachtig om een klant door zijn nieuwe pand te zien lopen met een glimlach op zijn gezicht. Dat is ook de reden waarom ik in de afbouw ben gaan werken, omdat je vaak de ‘finishing touch’ van het project verricht.’’

Ik vind dat wij ons onderscheiden door onze kwaliteit en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ik probeer de communicatie soepel te laten verlopen met onze opdrachtgevers. Zelf werk ik graag met vaste partners, omdat je weet wat je aan elkaar hebt. Ik waardeer het daarom ook enorm dat wij van bepaalde opdrachtgevers keer-op-keer het vertrouwen krijgen om het afbouwtraject te realiseren. De kwaliteit wordt gerealiseerd door onze monteurs, dat zijn allemaal perfectionisten en zij houden ervan om een mooi werk te verrichten. Het extreem grote stampwerk vind ik daarom ook niet voor onze jongens weggelegd. Op totaal afbouwprojecten kunnen we mee denken met de klant en ze volledig ontzorgen, dat is iets wat we veel liever doen!’’

Redouan2

volgende stappen

HOE ZIE JE DE TOEKOMST VOOR JE?

Ik zie enorm veel kansen voor de toekomst. Toen ik hier begon waren we hier met een handvol mensen. We hebben in de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt, groeien kan je alleen met de juiste mensen. Een hoop van onze ervaren jongens bereiken nu langzaamaan hun pensioen leeftijd, gelukkig hebben we al een aantal jonge talenten weten binnen te halen. Uiteindelijk wordt dat toch de toekomst van ons bedrijf. Op kantoor worden onze ’nieuwe’ jongens momenteel klaargestoomd door onze ervaren collega’s en dat werkt tot dusver uitstekend. Ik hoop dat we dit ook in de uitvoering kunnen realiseren. Het is belangrijk dat onze ervaren monteurs, hun kennis gaan delen met nieuwe talenten.’’

‘’De bouw zal zich door blijven ontwikkelen en we zullen weer goede en slechte tijden tegemoet gaan. In de jaren dat ik nu actief ben in de bouw, heb ik veel ontwikkelingen gezien. Dit geldt voor ons op kantoor, maar ook voor onze jongens in de uitvoering. Ik begon met plattegronden die je op papier ging markeren en nu gaan we al naar 3D-modellen waar je digitaal doorheen kan lopen. Het is voor onze opdrachtgever natuurlijk een prachtige ontwikkeling, je loopt al letterlijk door je nieuwe pand heen!’’

Ik hoop dat we nog vele projecten mogen gaan maken, voor fijne opdrachtgevers en leuke (nieuwe) klanten. We willen graag vaste partners hebben, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Ik zou het mooi vinden als we in de toekomst eerder in het bouwproces worden betrokken. Zoals ik al zei, niets is mooier dan meedenken met de klant en uiteindelijk samen een prachtig eindresultaat te realiseren!’’

benieuwd naar meer?

OVERIGE NIEUWSBERICHTEN

KOM JIJ OOK WERKEN
BIJ JALECO?