MIJN VERHAAL

Sheppherd

wie is shepherd

HOE BEN JE BIJ JALECO TERECHTGEKOMEN?

Shepherd Kasamba werd in 1987 geboren in Jinja, een plaatsje vlakbij Kampala, de hoofdstad van Oeganda. De liefde bracht Shepherd uiteindelijk in 2018 voor het eerst naar Nederland, dat was een grote stap! Van het subtropische klimaat in Oeganda naar de kou in Nederland en van heerlijke matoke naar stamppot met een bal gehakt.

Ik was naar Nederland gekomen om de familie van mijn vrouw te bezoeken. In het begin was het wennen aan het land, maar ik had al gauw mijn draai gevonden. Ik kan niet stilzitten en wilde graag gaan werken om de Nederlandse werkcultuur en -mentaliteit te ervaren. Mijn zwager Lars Verhaar werkte al bij Jaleco en haalde mij over om eens met Cock Janse te gaan praten. Van Cock kreeg ik de kans om ongeveer twee maanden vrijwilligerswerk te doen bij Jaleco. Ik vond het erg leuk om te doen, dus toen het juiste moment kwam en ik officieel naar Nederland verhuisde, aarzelde ik niet om wederom bij Jaleco aan de slag te gaan.’’

werken bij jaleco

WAT ZIJN JOUW WERKZAAMHEDEN BIJ JALECO?

Mijn werk is heel variërend, hierdoor is mijn werkdag nooit hetzelfde. Mijn werkweek verschilt ook per dag, de ene dag assisteer ik mijn collega’s in het magazijn. Dan zorgen wij er samen voor dat alle logistieke processen goed verlopen. We hebben een leuk team en ik assisteer ze ook graag in het halen van een ‘bakkie’ haha! Sinds kort heb ik ook de kans gekregen om mee te werken op de bouw, ik heb met verschillende vakmannen gewerkt waar ik al een hoop van heb kunnen leren. Op de bouw ligt de focus voor mij voornamelijk op het monteren van systeemplafonds en metalstudwanden.’’

Shepherd

volgende stappen

HOE ZIE JE DE TOEKOMST VOOR JE?

Ik ben erg blij dat ik uiteindelijk bij Jaleco aan de slag ben gegaan en hoop de komende jaren nog actief te blijven binnen het bedrijf. Vanaf het begin heb ik het gevoel dat het hier één grote familie is, we zijn geen individuen met ieder een andere rangorde, maar we zijn allemaal gelijk en we gaan er samen voor!

In de tijd dat ik hier nu actief ben, heb ik verschillende collega’s zien doorgroeien naar prachtige functies binnen het bedrijf. Dat geeft mij ook enorm veel perspectief voor de toekomst, ik hoop zelf ook in de komende jaren door te groeien binnen Jaleco. Ik denk dat niks binnen het bedrijf onmogelijk is!’’

benieuwd naar meer?

OVERIGE NIEUWSBERICHTEN

KOM JIJ OOK WERKEN
BIJ JALECO?